MC-UGLERNE

Nyt

 🙂

Invitation til hygge- og start op møde mandag,

den 28. marts 2022 kl. 19.30

i Tarm Idrætscenter Skovvej, 6880 Tarm

Så skal vi have sat ”Sæson 2022” i gang, og det sker som tidligere under de bedste forud-sætninger, idet Ringkjøbing Landbobank igen har givet tilsagn om sponsering af forplejning.

Aftenens emne er udover vores egen interne snak, følgende spændende indlæg med Agnes Plesner Skårup.

Agnes på 25 er født og opvokset i en Nimbus sidevogn, og har fået blyerstatning ind gennem modermælken. Som 20-årig fik hun endelig selv kørekort til motorcykel, og en Nimbus til at lege på.

Året efter rejste hun til Australien i et anfald af kedsomhed. Den første overnatning var booket, men ellers intet andet. En uge senere havde hun fået et job som malkepige, og nogle måneder efter var yvere blevet skiftet ud med et motorcykelstyr. Motorcyklen havde hun købt for pengene hun tjente på gården. På ægte nomade vis spændte hun en vandrerygsæk fast på passagersædet, og satte kursen med uret Australien rundt. 9 måneder kørte hun rundt. Overnatningerne blev taget i telt langs med landevejene, pengene tjent efterhånden som de slap op, og planerne lagt fra dag til dag.

Det er også den fantastiske, og livsbekræftende historie om hvordan hun blev foræret en ny motorcykel, efter hendes egen blev stjålet efter et styrt der sendte hende med hospitalsfly til det nærmeste sygehus

Tag det gode humør, manden/konen/junior/god bekendt med til denne aften og oplev den gode stemning, atmosfære og rart samvær – det er vores ”varemærke” med MC’en som omdrejningspunkt.

Vi glæder os til at se jer denne aften – ellers er alt ved det gamle – udgangspunktet, når den står på ”tur”, er stadig P-pladsen ved Hot N’ Tot. Sidst men ikke mindst – en stor tak til Ringkjøbing Landbobank – med deres tilsagn om, at sponsere forplejningen denne aften.

Med stor biker

hilsen MC-Uglerne

Vigtigt - husk lige at tage kr. 100 med fra husholdningskassen pr. motorcykel til dækning af vores omkostninger til hjemmeside, gaver, ”Pølser og Øller” ved Hr. og Fru Møller med mere.

Husk tilmelding – og gerne senest den 14. marts 2022 – til præsidenten

sms til 20292146 eller mail til elkjaer46@hotmail.com

Kirsten Kolby 01.05.2019 16:33

Jeg har en veninde str. 46-48 som skal prøve at sidde bag på og som gerne vil låne noget tøj samt støvler i str. 41 - hun har hjelm og handsker.

Nyeste kommentarer

18.09 | 20:21

Hvis nogen kender nogen, som har en mc på 500 kubik, f.eks. Suzuki elle...

01.05 | 16:33

Jeg har en veninde str. 46-48 som skal prøve at sidde bag på og som gerne ...

15.03 | 13:51

105 års jubilæumsmodel er solgt.